Makarony
( ilość produktów: 1 )Nitki, kokardki, muszelki, rurki czy też casarecce, tortiglioni, farfalline, oreccihiette to rodzaje makaronów, które są podstawą do wielu dań obiadowych, deserowych, wytrawnych, polskich, włoskich i wielu innych.
Producenci oferują również podział na tradycyjne pszenne, bezglutenowe, pełnoziarniste, dzięki czemu każdy może wybrać coś dla siebie i cieszyć się ulubioną formą i smakiem, z korzyścią dla zdrowia.
Oczywiście nie od dziś wiadomo, ze największą popularnością cieszą się makarony włoskie, stworzone z mąk najwyższej jakości, co przekłada się na wartość i smak produktu ( zobacz ofertę). Doskonałe do spaghetti, zapiekanek, lazanii czy zup, zyskujące sympatię na całym świecie przez kucharzy i grono konsumentów „makaronowych wariacji”.
Naszym nr 1 w tej kwestii jest włoska firma Barilla, posiadająca ogromny wybór włoskich makaronów, w doskonałej jakości, poprzedzonej wieloletnim doświadczeniem.