Śmietanka kokosowa do ubijania do deserów roślinna wege bezglutenowa bez soi whipping cream 400g
- Śmietanka kokosowa do ubijania do deserów jest roślinną wersją dla wegetarian jako bezglutenowa opcja dodatków do deserów, sosów, smoothie czy koktajli. Bardzo wygodna w ubijaniu - whipping cream. Śmietanka nie zawiera soi. Bez cukru, bez konserwantów.
ŚMIETANKA KOKOSOWA DO UBIJANIA WEGE ROŚLINNA BEZGLUTENOWA WHIPPING CREAM DO DESERÓW 400G
to pyszny, kokosowy roślinny produkt z uniwersalnymi użyciem.
śmietanka roślinna kokosowa to produkt bezglutenowy, bez cukru, konserwantów i barwników.
Ta śmietanka kokosowa jest świetną bazą do sosów jak i idealnie nadaje się na bitą śmietanę wegańska, którą możesz użyć do deserów, ciast, koktajli czy podkręcenia kawy:)
W kuchni azjatyckiej jest nie tylko zamiennikiem mleka, ale także masła i innych tłuszczów.
Krem kokosowy jest często podawany w zupach, aby złagodzić pikantność.
Śmietanka kokosowa doskonale sprawdzi się jako składnik lub uzupełnienie smoothie, różnego rodzaju napojów, puddingów, kremów, zup czy deserów.
Nadaje się również do przygotowywania alkoholowych i bezalkoholowych napojów, takich jak Piňa Colada lub pyszne lody.
Nadaje się również do aromatyzowania napojów takich jak kawa, kawa zbożowa czy kakao.
Jak używać śmietanki kokosowej roślinnej wegańskiej:
Chłodzenie: Przed użyciem, schłodź puszkę w lodówce przez kilka godzin (najlepiej przez noc).
Separacja: Po schłodzeniu otwórz puszkę i oddziel gęstą śmietankę od wody. Możesz użyć tylko gęstej części do ubijania.
Ubicie: Ubijaj śmietankę za pomocą miksera, aż osiągnie pożądaną konsystencję. Możesz dodać cukier, wanilię lub inne aromaty według gustu.
Śmietanka kokosowa to świetny sposób na dodanie smaku i konsystencji do różnych potraw, a przy tym jest wegańska!
Skład: 100% miąższ kokosowy.
Po otwarciu należy przechowywać w lodówce.
Pochodzenie: Tajlandia
Pojemność: 400g
Producent: Natures Charm