Kiełki fasoli mung marynowane w zalewie z wody chrupiące 340/180g
- Kiełki fasoli można przyrządzać na wiele sposobów, co czyni je nieodłącznym elementem kuchni azjatyckiej. Kiełki bardzo dobrze smakują w daniach z woka, ale równie dobrze smakują jako dodatek do mięs, ryb i różnych sałatek. Opakowanie 300g.
KIEŁKI FASOLI MUNG MARYNOWANE W ZALEWIE Z WODY CHRUPIĄCE 340/18G
to kiełki fasoli mung zalane wodą.
Kiełki fasoli dodaje się do różnych sałatek czy potraw. Nadają się do diety redukcyjnej. Mają one większą ilość witamin, a więc są bardzo wartościowe biologicznie. W przypadku kiełków fasoli mung są to głównie witaminy z grupy B. Są one popularne w kuchni azjatyckiej, szczególnie ważna jest też zawartość błonnika.
Kiełki fasoli należy przed użyciem dokładnie przepłukać w zimnej wodzie, aby odpowiednio wydobyć ich smak! Podsmaż je krótko, aby były chrupiące i zintensyfikowały smak.
Dodawaj do wybranych dań, są chrupiące i uniwersalne w smaku, więc na pewno będą szły w parze z wieloma potrawami!
Skład: kiełki fasoli, woda, cukier, sól, kwas E330, przeciwutleniacz E300
Producent: HS Brand
Pochodzenia: Holandia
Pojemność: 340g