Darmowa dostawa

Zrób zakupy za co najmniej
500 zł
i nie płać za przesyłkę!

Skorzystaj z kodu rabatowego:
DARMOWA
(warunki promocji)

W tym miesiącu polecamy
Polityka prywatności

Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych.

Administratorem danych osobowych w Sklepie jest Twój Impresariat Zalisz Robert, Świętojańska 30/5, Białystok, NIP: 5422708942, tel. +48515875591, adres email: sklep@abc-store.pl.

Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu.

Dane osobowe otrzymaliśmy w wyniku założenia przez Klienta konta w sklepie internetowym bądź złożeniu zamówienia bez rejestracji. Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia.

Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

Dane osobowe przetwarzamy w zakresie niezbędnym do realizacji zamówienia. W ten sposób możliwe jest świadczenie usługi drogą elektroniczną - realizacja dokonanych transakcji, zarządzanie kontem, jak również kontakt w celach związanych ze świadczonymi usługami. Za zgodą Klienta przetwarzamy dane osobowe w celu kontaktowania się z nim, w tym w celach związanych z dozwolonymi działaniami marketingowymi poprzez dostępne kanały komunikacji czy organizacji akcji promocyjnych, w których można wziąć udział. Dodatkowo, dane osobowe mogą być przetwarzane dla celów podatkowych i rachunkowych, zgodnie z wymogami prawnymi.

Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookie (ciasteczka). Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty Sklepu.

Aby móc świadczyć usługę wymagamy podania danych identyfikujących odbiorcę złożonego zamówienia - imienia i nazwiska, adresu e-mail / numeru telefonu, danych adresowych, a w przypadku firm również nazwy firmy i numeru NIP. Jeśli z jakiegoś powodu nie podasz tych danych osobowych, realizacja zamówienia nie będzie możliwa. Jeżeli wymagają tego przepisy prawa, możemy prosić Cię o podanie innych danych niezbędnych np. ze względów rachunkowych lub podatkowych. Poza tymi przypadkami podanie Twoich danych jest dobrowolne.

Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.

Materiały reklamowo-promocyjne wysyłamy Klientom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to zgodę. Dotyczy to w szczególności newslettera wysyłanego Klientowi, jeżeli potwierdzi wyraźnie wskazanego przez nas linka zawierającego akceptację na otrzymywanie newslettera o aktualnych promocjach, rabatach i nowościach w naszym Sklepie. Materiały te dotyczą wyłącznie oferty naszego Sklepu.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych, prosimy zgłaszać za pomocą formularza kontaktowego dostępnego w zakładce Kontakt.

Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach. Polityka prywatności.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl