Romeo Rossi - Fettuccine n.20 - semolina durum i jaja - makaron włoski - 500 g

Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Cena: 10,50 zł 10.50
ilość szt.
dodaj do przechowalni

Opis

Romeo Rossi - Fettuccine n.20 - Egg Specialty - to rodzaj włoskiego makaronu, przygotowywany według tradycyjnej receptury z mąki z pszenicy durum i jaj.

W opakowaniu znajduje się 8 porcji makaronu.

  • Skład: grysik (semolina) z pszenicy durum, jaja (9,9%)
  • Czas przygotowania: 5 min.
  • Wartość energetyczna na 100 g produktu: 356 kcal / 1507 Kj
  • Waga netto: 500 g
  • Wyprodukowano we Włoszech

Opinie o produkcie (0)

Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach. Polityka prywatności.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl